logo

Een volledig nieuwe collectie – binnenkort te ontdekken

Nieuwe producten en vakbeurzen, die twee zijn bij ROM onlosmakelijk aan elkaar gekoppeld en bepalen onze werkzaamheden. Zodra het nieuwe beurzenseizoen begin november in Brussel wordt ingeluid, komen we voor het eerst naar buiten met onze nieuwigheden. De maanden daarop zijn we achtereenvolgens van de partij op alle belangrijke Europese meubelbeurzen. En de intensieve gesprekken met onze klanten in Brussel, Parijs, Keulen of Birmingham inspireren ons dan weer tot de volgende vernieuwingen in ons aanbod.

Werpt u gerust een blik op de eerstvolgende evenementen en neem vandaag nog contact met ons op als u meer wenst te vernemen.

Stof en leder, dat zijn de dromen waaruit onze zitmeubelen vervaardigd worden. De bekleding van een meubel komt het nauwst in contact met degene die erin zit. Onze te gekke kleurconcepten ondersteunen meubelverkopers in hun adviesfunctie. De designers bevelen combinaties uit verschillende materialen en kleuren aan, die de eindverbruiker inspireren en zijn keuze vergemakkelijken.

  • Nog meer individualisatie, ja dat is mogelijk, in de nieuwe collectie van 2019. Voeg er nieuwe comfort-mogelijkheden, een intuïtievere functie-bediening en een prachtige collectie van stoffen aan toe. Verheug u erop!
    Andreas Knippert, Marketing Manager

Combinatiestoel of relaxfauteuil: de "individuen" binnen onze collectie worden naar wens meer of minder afgestemd op het bankstel. Mag het eenvormig ogen of liever met contrastrijke accenten? Daarvoor kijken we naar u, want dat is uw persoonlijke beslissing!

Wat vroeger een noodoplossing was, daar hebben wij van bij het begin aan gedacht. Helemaal een sofa, helemaal een bed – dat is de idee achter onze slaapbanken. Het leven biedt tegenwoordig zoveel mogelijkheden, waarop we flexibel inspelen. Met multifunctionele meubels die er ook nog eens geweldig uitzien.

BEURSKALENDER

MEUBELBEURS
BRUSSEL

03.-06.11.2019


ESPRITMEUBLE
PARIJS

06.-10.12.2019


IMM
KEULEN

13.-19.01.2020


Furniture Show
BIRMINGHAM

19.-22.01.2020

Meble Polska
POZNAN

25.-28.02.2020